T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Bahattin Kayalı İlkokulu

Bahattin Kayalı İlkokulu

Telefon
03423368050
Belgegeçer
03423399272
WEB
https://bkayali.meb.k12.tr
Adres
Binevler Mah. 15 Nolu Sokak No 26/1 BİNEVLER RENAULT SERVİSİ ARKASI Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
- Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. - Okulumuzda, her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. - Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. - Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. - Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. - Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. - Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışsın. - Okulumuzda, her davranış, her olay, her faaliyet sevgiye dayalı olsun. - Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. - Okulumuzdan mezun olan her öğrenci mesleği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.
Misyon
Bahattin Kayalı İlköğretim Okulu olarak inanıyoruz ki... - Biz Atatürk İlkleri´nin ışığında çağdaş ve milli bir eğitim anlayışıyla birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun gelişen, değişen beklentilerine uyum gösterecek şekilde geliştirmek için destekleriz. - Biz öğrencilerimizi bilimin rehberliğinde akılcı ve mantıklı bireyler olarak yetiştiririz. - Biz öğrencilerimizi 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yetiştirebilmek için; yeni öğretim metotlarını araştırır, bilimsel gelişmeleri takip eder, öğrenci başarısını artıracak bütün tedbirleri alır, en verimli şekilde çalışırız. - Biz bireysel farklılıkları zenginlik kaynağı olarak görüyor "insan sevgisini" ve "insana saygıyı", evrensel değerleri çeşitlilik ve bütünleşmeyi birlikte benimsiyoruz.
Başarılar
Öğretmen :55
Öğrenci :1426
Derslik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :2
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :5400
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibariyle sabahçı devre Nuriye Zekeriya Kına Ortaokulu, öğleci devre Bahattin Kayalı İlkokulu olarak eğitim-öğretim verilecektir.
Saatler
Tam gün; 12:40-17:30
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Binevler Mahallesine şehrin tüm noktalarından toplu ulaşım araçları mevcuttur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Binevler Mahallesi 15 Nolu Sokak (İmam Kayalı Renault Servisi Arkası)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkeze 2 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır